CATEGORII
Cos

Spuma de par

Afişare 1 - 28 din 56 (2 pagini)

Spuma de păr este un produs de styling popular, utilizat pentru a crea coafuri variate și pentru a oferi volum și textură părului. Acest produs de îngrijire a părului este disponibil într-o varietate de formulări, fiecare fiind concepută pentru a se potrivi unui anumit tip de păr sau stil de coafură.Spuma de păr este ușor de utilizat și poate fi aplicată înainte de uscarea părului cu un uscător de păr sau pentru definirea buclelor.

Pot folosi spuma de păr dacă am părul vopsit sau tratat chimic?

În general, spuma de păr poate fi folosită pe părul vopsit sau tratat chimic, dar este important să alegeți o spumă de păr care să fie formulată special pentru acest tip de păr. Părul vopsit sau tratat chimic poate fi mai fragil și mai susceptibil la deteriorare, astfel încât utilizarea unui produs de styling nepotrivit poate agrava aceste probleme.

Există spumă de păr fără alcool?

Da, există spumă de păr fără alcool, care este ideală pentru persoanele cu păr sensibil sau uscat.În general, spuma de păr fără alcool este formulată cu ingrediente care oferă o fixare mai ușoară și o hidratare suplimentară a părului.