CATEGORII
Cos

Sachajuan

Afişare 1 - 28 din 46 (2 pagini)

Sachajuan - Produse pentru par

Frumuseţea simplităţii reprezintă filosofia brandului Sachajuan. La lansarea brandului, produsele prezente în piaţă erau diverse şi complexe, astfel că ne-am dorit să păstrăm lucrurile simple, produsele pe care noi le creăm sunt uşor de înţeles şi de utilizat de către oricare hairstilist, dar şi de către consumatorul final. 

Obiectivul nostru este acela de a face părul să arate, să se simtă şi să aibă mişcarea unui păr, dar a unui păr sănatos. Inspirați de acest lucru, am dezvoltat tehnologia noastră Ocean Silk pentru a obține rezultatul dorit pentru fiecare client.

De la începutul anilor 2000 am colaborat cu cercetători suedezi pentru a produce produse profesionale. Am lăsat performanţa ridicată a produselor noastre să dezvăluie calitatea acestora, utilizăm doar ingredientele necesare, nimic prea mult sau prea puţin şi suntem oneşti privind informaţiile produselor noastre. Formulele noastre se bazează pe ingrediente de înaltă calitate şi performanţă, caracteristicile produselor sunt uşor de înţeles, iar ingredientele au o denumire precisă pentru a înţelege cu exactitate beneficiile acestora.