CATEGORII
Cos

Reuzel

Reuzel, povestea celei mai apreciate pomade din lume, începe în Schorem barbershop-ul vintage din inima Rotterdamului, Olanda, cu peste 50 de ani experiență specializat în tunsori clasice celebre în întreaga lume, precum pompadour, flattop sau contur. Frizerii de la Schorem reprezintă deja un cult, iar în barbershop-ul lor se fac doar 10 tipuri de tunsori, însă pentru acestea, clienții formează o coadă de așteptare chiar înainte de deschidere.


La ora actuală Reuzel este brandul celor mai apreciați frizeri din întreaga lume, motiv pentru care deține un loc în topul pomadelor, bucurându-se de notorietate pe acest segment atât de dezvoltat în special in SUA.
Pomada este un produs apărut pentru prima dată între anii 20’ și 30’ și este o cremă versatilă pe bază de apă și substanțe grase folosită pentru îngrijirea și modelarea părului, fiind o alternativă excelentă pentru produsele convenționale.

Părul reprezintă pentru bărbații ceea ce poate pentru femei reprezintă greutatea, așa că este deosebit de important ca bărbații să aibă un aliat de încredere, care să-i ajute în aranjarea părului într-un mod ce consideră că îi “coafează” și le dă încredere în ei.
Pomada Reuzel conține petrolatum, ceară de albine, uleiuri minerale, ulei de arbore de ceai și ulei de Emu, pentru un nivel ridicat de strălucire.
Acestea vin ambalate în cutii vintage foarte cool cu ornamente nostalgice.

Haircare.ro este sursa ta de produse masculine pentru îngrijirea părului și a bărbii, respectiv stilizarea acestora, așadar acum ai toate resursele să fii stilat și aranjat până în cele mai mici detalii.
Acestea fiind spuse, ne înclinăm în fața bărbilor și frizurilor dichisite!