Coş de cumpărături

0 produse 0 Lei

My Cart -

0 produse
Produse
Produs
  1. Sampon
  2. Balsam
  3. Tratamente
  4. Gel
  5. Textura si volum
  6. Ceara de par
Pret
  • Lei29 Lei144

Producator
  1. Reuzel
Compară produse

Nu aveţi produse de comparat

Reuzel

Reuzel, povestea celei mai apreciate pomade din lume, începe în Schorem barbershop-ul vintage din inima Rotterdamului, Olanda, cu peste 50 de ani experiență specializat în tunsori clasice celebre în întreaga lume, precum pompadour, flattop sau contur. Frizerii de la Schorem reprezintă deja un cult, iar în barbershop-ul lor se fac doar 10 tipuri de tunsori, însă pentru acestea, clienții formează o coadă de așteptare chiar înainte de deschidere.
Acești frizeri pasionați au săpat adânc în istoria pomadelor formulând și lansând o pomada exact pe gustul lor, considerând cu tărie a fi cea mai bună pomadă din lume, REUZEL.
Pomada este un produs apărut pentru prima dată între anii 20’ și 30’ și este o cremă versatilă pe bază de apă și substanțe grase folosită pentru îngrijirea și modelarea părului, fiind o alternativă excelentă pentru produsele convenționale.
La ora actuală Reuzel este brandul celor mai apreciați frizeri din întreaga lume, motiv pentru care deține un loc în topul pomadelor, bucurându-se de notorietate pe acest segment atât de dezvoltat în special in SUA.
Părul reprezintă pentru bărbații ceea ce poate pentru femei reprezintă greutatea, așa că este deosebit de important ca bărbații să aibă un aliat de încredere, care să-i ajute în aranjarea părului într-un mod ce consideră că îi “coafează” și le dă încredere în ei.
Pomada Reuzel conține petrolatum, ceară de albine, uleiuri minerale, ulei de arbore de ceai și ulei de Emu, pentru un nivel ridicat de strălucire.
Pomada Red Reuzel by Schorem pe bază de apă conferă sustinere puternică, este ușor de manevrat, de pieptănat și de îndepărtat, oferă strălucire naturală și are un miros îmbietor de mere roșii și piersici ce amintește de primele pomade lansate vreodată.
Pomada Green Reuzel by Schorem este o pomadă cu fixare medie, ușor de îndepărtat ce conferă o strălucire discretă și are un miros plăcut de mere verzi ce amintește de asemenea de primele pomade lansate.
Acestea vin ambalate în cutii vintage foarte cool cu ornamente nostalgice.

Avantajele pomadelor:
- Aspect natural
- Control complet asupra modului în care dorești să-ți aranjezi părul
- Păr ușor de pieptănat
- Ușor de aplicat în orice moment
- Grad de strălucire mic spre ridicat
- Se spală foarte ușor
Haircare.ro este sursa ta de produse masculine pentru îngrijirea părului și a bărbii, respectiv stilizarea acestora, așadar acum ai toate resursele să fii stilat și aranjat până în cele mai mici detalii.
Acestea fiind spuse, ne înclinăm în fața bărbilor și frizurilor dichisite!