Cos Cumparaturi

0 produse 0,00 Lei

My Cart -

0 produse
Produs
 1. Sampon
 2. Balsam
 3. Masti de par
 4. Tratamente
 5. Gel
 6. Fixativ
 7. Stralucire
Beneficii
 1. Anti-cadere
Tip sampon
 1. Clasic
Pret
 • Lei62 Lei247

Producator
 1. Nioxin
Compară produse

Nu aveţi produse de comparat

Nioxin (55 produse)

Misiunea brandului Nioxin este si aceea de a oferi sprijin educational, instruind stilistii sa identifice nevoile clientilor, oferind in acest scop, produse si tratamente personalizate, specifice fiecarui tip de par in parte, cu rol esential in curatarea, optimizarea si tratarea scalpului si a parului aducand in prim plan o serie de 6 sisteme ce acopera fiecare tip de par in parte.
Produsele din gama Scalp Renew au rol esential in tratarea problemelor aparute la nivelul scalpului, dar si la nivelul radacinilor de par.
Nioxin vine cu o solutie palpabila in stoparea, dar si in redensifierea radacinilor de par. Datorita eficientei demonstrate, castiga timp de 14 ani la rand premiul pentru Gama favorita anti caderea parului, iar in 2015 isi continua seria de premii, fiind adjudecat la categoria Stylist Choice Awards, ca fiind alegerea numarul 1 a stilistilor de pretutindeni. Drept urmare, astazi brandul Nioxin isi duce mai departe misiunea, continuand sa defineasca si sa fie un pioner in materie de produse impotriva caderii parului, una dintre cele mai sensibile categorii din industria frumusetii, dezvoltand peste 15 tehnologii revolutionare.