Coş de cumpărături

0 produse 0 Lei

My Cart -

0 produse
Produse
Compară produse

Nu aveţi produse de comparat

Kashmir Keratin

Kashmir Keratin contine tehnologia Hair Botox ce aduce noi inovatii in domeniul produselor profesionale de ingrijire a parului.
 
Tratament de indreptare a parului cu efecte de pana la 6 luni!
Creat special pentru reparare firului de par degradat, uscat, casant, Hair Botox reconstruieste firul de par de la radacina pana la varfuri, previne caderea parului, uscarea si ruperea lui si ii reda finetea, stralucirea si textura naturala. Mai mult decat atat, Hair Botox este un tratament permanent de intreptare a parului cu efecte de pana la 6 luni. Spre deosebire de tratamentele cu Keratina (braziliene, japoneze, etc) care nu ajuta la refacerea firului de par si nu se pot realiza decat daca anumite conditii sunt indeplinite (parul nu trebuie sa fie vopsit, suvitat, decolorat, etc), Hair Botox este un tratament fara reactii chimice ce are la baza ingedienti naturali – Keratina, Botox si Amino acizi - in concentratii mari, care poate fi aplicat in repetari multiple, pe toata lungimea firului de par, la intervale scurte de timp. 
Diferenta in modul de actiune a tratamentelor cu Keratina si Hair Botox este data de modul in care tija firului de par (portiunea libera a firului de par) este alcatuita. Tija firului de par este alcatuita din celule keratinizate dispuse in 3 straturi concentrice: cuticula, corticula si medula (de la exterior spre interior). 
In timp ce Keratina actioneaza doar la nivelul cuticulei, unde imbraca firul de par si il sigileaza la exterior, Botoxul actioneaza la nivelul celui de al doilea strat al firului de par unde, datorita ingredientilor pe baza de oxigeni, actioneaza pentru a regenera firul de par din interior, imbracandu-l la exterior in polimeri. Astel ii reda parului rezistenta, naturalete, finete si stralucire. 
Hair Botox este un tratament pentru toate tipurile de par, indiferent ca este ars, vopsit, trecut prin repetate proceduri de coafare sau tratamente de indreptare, chiar daca varfurile sunt despicate sau daca parul este natural. 
Rezultate: 
- Reconstruieste firul de par
- Previne caderea si rupere parului
- Reda stralucirea si finetea naturala
- Cresterea volumului

Kashmir Keratin

Nu esistă produse care să se potrivească cu această selecţie