Comandă în siguranță, din confortul casei tale! Îți oferim transport GRATUIT la comenzi peste 100 lei! #staiacasă

Cos Cumparaturi

0 produse 0,00 Lei

My Cart -

0 produse
Produs
  1. Pentru ten
Pret
  • Lei53 Lei120

Producator
  1. Ecovital Professional
Compară produse

Nu aveţi produse de comparat

Ecovital Professional (10 produse)

ECOVITAL Professional KOSMETIK este unul dintre liderii industriei de cosmetice profesionale, cu o experienta de peste 24 ani in domeniul furnizarii de echipamente si produse cosmetice profesionale.

Gamele ECOVITAL G3 PROFESSIONAL si Excellence d’Ecovital, inglobeaza nanotehnologie si ingrediente active concentrate, de ultima generatie, concretizata prin formulari avansate si rezultate exceptionale obtinute in centrele de estetica sau remodelare corporala.

Produsele Ecovital destinate tenului corespund nevoilor tuturor tipurilor de piele, indiferent dacă este vorba despre pielea sensibilă, deshidratată, cuperoză sau cu tendințe de îmbătrânire. Cu alte cuvinte, un ten îmbătrânit necesită o atenție sporită și o îngrijire corespunzătoare, iar cremele Ecovital pentru un ten matur au fost concepute special pentru a reface tonusul pielii și elasticitatea cu ajutorul sintezei macromoleculelor dermice, care acționează împotriva degradării cutanate. 

Brandurile internationale reprezentate in exclusivitate de catre Ecovital, sunt mari producatori europeni, cu distributie internationala: Brelil Professional Italia, Janssen Cosmetic, Laboratoire THALGO France, Hellmut Ruck Germania, Maystar-Starpil Spain, Xanitalia, Celtex Italia, Pietranera Spa Italia, Nilo Maletti Italia, Giorgio Vezossi Italia, Cosmedico, MELAG Germania, Maya Beauty Engineering.