Comandă în siguranță, din confortul casei tale! Îți oferim transport GRATUIT la comenzi peste 100 lei! #staiacasă

Cos Cumparaturi

0 produse 0,00 Lei

My Cart -

0 produse
Produs
  1. Textura si volum
  2. Sapun de barbierit
Pret
  • Lei80 Lei90

Producator
  1. Dear Barber
Compară produse

Nu aveţi produse de comparat

Dear Barber (19 produse)

Originar din UK, brand-ul Dear Barber a fost creat dupa atente consultari cu cei mai vestiti barbieri din Regatul Unit, pentru a crea o linie de produse care sa satisfaca cele mai exigente cerinte ala aristocratiei britanice.

Ele sunt concepute in asa fel incat sa ofere cele mai inalte calitati profesionale, dar sa si reprezinte o incantare pentru ochi, respectand nivelul elitist cerut de inalta societate. Dear Barber este combinatia perfecta dintre traditionalismul barbierilor de odinioara si performanta secolului XXI.

Propietatile de neegalat ale produselor stau in alegerea ingredientelor, acestea avand un grad de puritate farmaceutica, fiind selectate numai din surse cu inalte certificari de calitate si control. Si nu in ultimul rand, exista dorinta de a oferi produse ultra-premium la un pret corect. Aceste aspecte fac o diferentiere neta fata de restul produselor similare de pe piata.

Colectiile Dear Barber sunt special concepute pentru a fi daruite! Una dintre cele 7 variante disponibile sigur va fi pe gustul tau!