Coş de cumpărături

0 produse - 0 Lei

My Cart -

0 produse -
Produs
  1. Sampon
  2. Balsam
  3. Masti de par
Pret
  • Lei59 Lei239

Producator
  1. Davines
Compară produse

Nu aveţi produse de comparat

Logo Davines 

POVESTEA DAVINES

Fondat in Parma, Italia in 19883 de catre familia Bollati, grupul Davines a inceput ca un laborator de cercetare care fabrica produse de inalta calitate pentru companii cosmetice din intreaga lume. Dupa 10 ani de experienta au inceput sa creeze produsele proprii si astfel s-a nascut Davines. In prezent comunitatea Davines se intinde in peste 75 de tari, cu birouri la Parma, New York, Paris si Londra.

“Creand frumusete intr-un mod sustenabil, incurajam oamenii sa aiba grija de ei, de mediul in care traiesc si in care muncesc si de lucrurile pe care le iubesc" 

In urma cu cativa ani, cu colaborarea LifeGate, Davines a adoptat o politica Zero Impact® (zero carbon) pentru ambalajele produselor din gamele de ingrijire a parului.

Pentru a reduce impactul asupra mediului, Davines foloseste energie regenerabila din surse naturale cum ar fi soarele, vantul, apa si solul pentru a-si alimenta fabricile si birourile, inca din 2006. Aceste surse inepuizabile de energie nu emit CO2 si nu polueaza. Fiecare produs Davines este obtinut cu energie 100% curata.

Mai mult, toate ingredientele Davines provin de la mici ferme individuale din Italia, iar pe eticheta fiecarui produs este numele fermierului care a furnizat principalele ingrediente. 

Davines face parte din miscarea Slow Food Presidia care incurajeaza proiectele locale si protejeaza producatorii de mica anvergura, pentru a pastra valorile traditionale.