Coş de cumpărături

0 produse 0 Lei

My Cart -

0 produse
Produse
Produs
 1. Anti Frizz
 2. Netezire
 3. Sampon
 4. Balsam
 5. Masti de par
 6. Tratamente
 7. Cosmetica
 8. Gel
 9. Fixativ
 10. Spuma de par
 11. Stralucire
 12. Textura si volum
 13. Vopsea permanenta
 14. Vopsea demipermanenta
 15. Oxidanti si accesorii
 16. Ceara de par
Pret
 • Lei32 Lei299

Producator
 1. Alfaparf
Compară produse

Nu aveţi produse de comparat

Alfaparf Milano

Alfaparf are 30 de ani de activitate in domeniul infrumusetarii profesionale. Alfaparf Milano este un leader în industria de hairdressing si brandul principal al Grupului ALFAPARF, companie multinaţională italiană specializată în produse şi soluţii profesionale pentru îngrijirea părului şi a corpului.

Grupul Alfaparf detine peste 300.000 de clienţi profesionişti în întreaga lume, 2 Laboratoare de cercetare, internaţionale cu un standard tehnologic foarte ridicat , 5 Fabrici de producţie poziţionate strategic (2 în Italia, 1 Brazilia, 1 Mexic, 1 China), 38 Academii Internationale dedicate pregatirii tehnice a stilistilor, 23 Filiale comerciale şi distribuţie în peste 80 de ţări din întreaga lume. Produsele şi serviciile sunt rezultatul cercetărilor şi colaborării cu stilişti de renume şi centre de înfrumuseţare de talie internaţională, a cunoştinţelor tehnologice, a cunoşterii foarte bune a pieţei de profil şi satisfacerea exigenţelor clienţilor profesionişti.

Alfaparf ofera produse de inalta calitate, inovatie, inspiratie, educatie, prin programele de pregatire care ofera posibilitatea de a va imbunatati tehnicile de aplicare si de utilizare in mod professional a produselor, seminarii tehnice si work shop-uri organizate pe diferite teme.

Semi di Lino, linia de tratamente originale pentru un par luminos, se reinnoieste si se perfectioneaza.
Acum conține Urban Defense Pro, un complex biotehnologic multi-functional, cu protectie avansata impotriva stresului din poluanti, si are grija de parul tau zilnic, pentru un rezultat extraordinar.