Coş de cumpărături

0 produse 0 Lei

My Cart -

0 produse
Produse
Produs
 1. Sampon
 2. Balsam
 3. Masti de par
 4. Tratamente
 5. Gel
 6. Fixativ
 7. Spuma de par
 8. Stralucire
 9. Textura si volum
 10. Vopsea permanenta
 11. Vopsea demipermanenta
 12. Oxidanti si accesorii
Pret
 • Lei32 Lei225

Producator
 1. Alfaparf
Compară produse

Nu aveţi produse de comparat

Alfaparf Milano

Alfaparf are 30 de ani de activitate in domeniul infrumusetarii profesionale. Alfaparf Milano este un leader în industria de hairdressing si brandul principal al Grupului ALFAPARF, companie multinaţională italiană specializată în produse şi soluţii profesionale pentru îngrijirea părului şi a corpului.

Grupul Alfaparf detine peste 300.000 de clienţi profesionişti în întreaga lume, 2 Laboratoare de cercetare, internaţionale cu un standard tehnologic foarte ridicat , 5 Fabrici de producţie poziţionate strategic (2 în Italia, 1 Brazilia, 1 Mexic, 1 China), 38 Academii Internationale dedicate pregatirii tehnice a stilistilor, 23 Filiale comerciale şi distribuţie în peste 80 de ţări din întreaga lume. Produsele şi serviciile sunt rezultatul cercetărilor şi colaborării cu stilişti de renume şi centre de înfrumuseţare de talie internaţională, a cunoştinţelor tehnologice, a cunoşterii foarte bune a pieţei de profil şi satisfacerea exigenţelor clienţilor profesionişti.

Alfaparf ofera produse de inalta calitate, inovatie, inspiratie, educatie, prin programele de pregatire care ofera posibilitatea de a va imbunatati tehnicile de aplicare si de utilizare in mod professional a produselor, seminarii tehnice si work shop-uri organizate pe diferite teme: colorimetrie, tehnici de colorare, tehnici de tunsoare, styling pe par lung si excursii speciale de studiu la Academia Alfaparf din Europa sau la Academia Internationala din Londra.