CATEGORII
Cos

Nook - Produse de păr cu ingrediente organice

Nook este mai mult decât un simplu brand de produse de păr. Este o experiență dedicată frumuseții naturale și sustenabilității

Fiecare produs Nook este formulat cu atenție pentru a hrăni, hidrata și revitaliza părul, fără a compromite calitatea sau mediul înconjurător. Descoperă acum gama noastră diversificată și bucură-te de frumusețea naturală cu Nook

Afişare 1 - 28 din 100 (4 pagini)

,,Credem în frumusețea simplității, în armonia elementelor, în echilibrul naturii” - Aceasta este filozofia care distinge marca Nook.

Scopul este de a îmbunătăți, păstra sau spori frumusețea și bunăstarea naturală a părului și scalpului cu produse profesionale create cu etică și responsabilitate și bazate pe o relație de echilibru respectuoasă „Natura-Persoană”, pentru a da naștere unui nou concept de Frumuseţe.

Ne angajăm să selectăm cei mai buni furnizori de materii prime cât si utilizarea ambalajelor reciclabile sau ecologice pentru a minimiza impactul nostru asupra mediului.

Magic Argan Oil este gama ideală pentru a trata lungimile și vârfurile, conceput pentru a spori strălucirea și echilibrul natural al tuturor tipurilor de păr. Magia unui ritual prețios și învăluitor, formulat cu ulei de Argan certificat organic cât și uleiuri și extracte de plante prețioase asociate cu substanțe funcționale delicate sau derivate natural.

Beauty Family este gama profesionala cu suflet verde pentru ingrijirea si frumusetea zilnica a tuturor tipurilor de par. Cu o formulă de până la 98% naturalețe și biodegradabilitate și 100% vegană, ambalaje esențiale din plastic 100% reciclat, parfumuri exclusive, este linia care interpretează cel mai bine valorile mărcii Nook. Produse care comunică simplitate și onestitate, printr-un design esențial care lasă produsul să vorbească în esența și eficacitatea sa.

In plus, din portofoliul brandului Nook mai fac parte gama specifica tuturor tipurilor de scalp Difference Haircare, gama de stying si finisare Artisan si gama pentru par vopsit si decolorate The Nectar Color.

Ce este Nook? +

Nook Cosmetics este un brand de produse cosmetice ce oferă o gamă diversificată de produse destinate îngrijirii pielii, părului și scalpului. Brandul se evidențiază prin eficacitatea produselor lor dedicate îngrijirii părului, oferind rezultate notabile. Aceste produse nu conțin parabeni sau siliconi, având în schimb ingrediente naturale de înaltă calitate pentru a îmbunătăți sănătatea și aspectul părului. Certificarea organică atestă angajamentul lor față de standardele ridicate în ceea ce privește ingredientele naturale și sustenabilitatea, oferind astfel consumatorilor o opțiune eficientă și sănătoasă pentru îngrijirea părului.

Ce beneficii aduce uleiul de argan din produsele Nook? +

Uleiul de argan din produsele Nook nu doar hidratează profund părul, ci oferă și o hrănire intensă, îmbunătățind vizibil strălucirea și textura acestuia. Cu un efect calmant remarcabil, este un aliat eficient în reducerea iritațiilor pielii și scalpului, oferind rezultate spectaculoase. În plus, creează o barieră protectoare împotriva agresiunilor mediului înconjurător, consolidându-se ca un ingredient esențial în rutina de frumusețe.

Care sunt factorii care fac produsele Nook apreciate pe piața românească? +

Produsele Nook sunt apreciate pe piața din România pentru calitatea lor, bazată pe ingredientele naturale, precum uleiul de argan. Caracteristicile distincte precum extractele organice, ingredientele provenite din agricultura biodinamică, agenții tensioactivi vegetali, ambalaje din plastic reciclat și parfumurile exclusiviste evidențiază angajamentul produselor Nook față de inovație, eficacitate, sustenabilitate și experiența senzorială. Designul esențial subliniază simplitatea și onestitatea, permițând produselor să vorbească prin esența și eficacitatea lor. De asemenea, rezultatele durabile și promovarea siguranței produselor contribuie la încrederea în acest brand.