CATEGORII
Cos

Moroccanoil
Moroccanoil este o solutie all-in-one pentru revigorarea, hidratarea si detangularea parului, a perucilor si a extensiilor de par. Functionează excelent pe toate tipurile de par, nu contine alcool si nu incarca parul. Cu Moroccanoil puteti accelera timpul de coafare cu 40%.Uleiul de marocanoil este abordarea unica pentru toate problemele de par. Folositi-l pentru stil, finisare si conditionare.Moroccanoil este unul dintre cele mai populare uleiuri vândute astăzi si este usor de inteles de ce. Se absoarbe instantaneu, rezultand un finisaj natural matasos cu stralucire. De asemenea, ajuta la înmuierea parului gros și greu de gestionat. Tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati o cantitate mica pe tot parul umed si apoi sa coafati normal.

Beneficiile Moroccanoil:

Miroase grozav.
Previne agatarea statică de uscare prin suflare.
Cateva picaturi vor face treaba.
Poate fi folosit cu alte produse de styling.
oferă formule inovative și performante care transformă toate tipurile de păr, având ca rezultat un păr frumos și sănatos cu un look natural.

este un produs inovativ ce face parte dintr-o gamă de produse de înaltă calitate pentru îngrijirea părului.

Moroccanoil contine doar ulei de argan de cea mai înaltă calitate provenind din arganii cultivați în Maroc. Uleiul de argan utilizat în toate produsele pentru păr și piele este fabricat printr-un proces de presare la rece.Linia de produse de lux pentru păr, Maroccanoil, faimoase pentru calitatea lor fără reziduuri, se adresează nevoilor tuturor tipurilor de păr și au ca și caracteristică un amestec propriu din cele mai fine ingrediente pentru a furniza performanță optima și rezultate miraculoase pentru părul tău.Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)