Biolage R.A.W.

Natural, autentic și nutritiv

Produsele profesionale Biolage R.A.W. dedicate îngrijirii părului, conțin ingrediente de origine naturală în proporție de 95% și nu au sulfați, silicon sau parabeni în compoziție. Astfel, formulele de origine naturală asigură o îngrijire blândă atât părului cât și scalpului. De asemenea, ambalajele sunt realizate din plastic reciclat și reciclabil astfel încât să ai grijă de tine și de mediu înconjurător în același timp.

  • Fără silicon
  • Fără sulfați
  • Fără parabeni
  • Fără coloranți artificiali

Te invităm să descoperi gama potrivită tipului tău de păr.

Biolage R.A.W. Recover

Păr stresat și sensibilizat. Produsele din gama Recover conțin ulei de coriandru, yucca, goji și argila kaolin ce conferă rezistență, strălucire și vitalitae părului sensibil și stresat.

Șampon pentru păr sensibilizat, Recover

fără parabeni, 325ml

Balsam pentru păr sensibilizat, Recover

fără parabeni, 325ml

Biolage R.A.W. Uplift

Gama Uplift curăță în profunzime și oferă volum părului fin, datorită compoziției sale pe bază de susan negru, grapefruit și kiwi.

Șampon pentru păr fin și fără volum, Uplift

fără parabeni, 325ml

Balsam pentru păr fin și fara volum, Uplift

fără parabeni, 325ml

Biolage R.A.W. Color Care

Gama Biolage R.A.W. Color Care a fost special concepută pentru părul vopsit. Formula conține preponderent lapte de cocos și limnanthes albă, ingredientede origine naturală ce echilibrează PH-ul părului pentru mai multă strălucire și pentru o culoare intensă mai mult timp.

Șampon pentru păr vopsit, Color Care

fără parabeni, 325ml

Balsam pentru păr vopsit, Color Care

fără parabeni, 325ml

Biolage R.A.W. Color Seal

Crema pentru protecție termină Biolage Color Seal împiedică pierderea culorii și deteriorarea cuticulei, oferind protecție termică până la 230°. Formula conține lapte de cocos și limnanthes albă.

Crema de protecție termică pentru păr vopsit, Color Seal

fără parabeni, 150ml

Biolage R.A.W. Replenish Oil Mist

Tratamentul profesional Replenish Oil Mist are în compoziția sa șase uleiuri naturale compatibile mai multor tipuri de păr, în funcție de modul în care este utilizat. Ingrediente 100% de origine naturală.

Ulei spray pentru hidratare, Replenish

fără parabeni, 125ml