Comandă în siguranță, din confortul casei tale! Îți oferim transport GRATUIT la comenzi peste 100 lei! #staiacasă

Cos Cumparaturi

0 produse 0,00 Lei

My Cart -

0 produse

Povestea Haircare.ro a început acum 11 ani, în anul 2008.

Exclusiv produse profesionale, 100% originale

Magazinul online Haircare.ro s-a născut din dorința de a oferi pieței din România un shop online de unde poți cumpăra exclusiv produse profesionale pentru îngrijirea părului. Acestea sunt 100% originale și de regulă nu se găsesc în magazine fizice, ci doar în saloanele de coafură.

Branduri renumite & catalog generos de produse

În prezent, pe Haircare.ro se regăsesc peste 80 de branduri renumite cu produse profesionale pentru îngrijirea părului și peste 6000 de produse. Catalogul de branduri se află în continuă extindere și actualizare, astfel încât să oferim clienților noștri cele mai noi și mai performante produse.

Echipa, cea mai valoroasă resursă

La începutul drumului au fost doar două angajate care se ocupau de comenzi & Relatii Clienti și o contabilă. Ulterior s-au mai alăturat echipei încă o colegă la departamentul Customer Care și numeroși colaboratori pentru partea de marketing management, SEO și Google Adwords.

Consiliere gratuită pentru a alege produsele potrivite

Mai mult, am pus accentul pe comunicarea cu clientul, astfel încât, prin intermediul website-ului, poți beneficia de consiliere gratuită din partea unor specialiști pentru alegerea produsului profesional potrivit.

Daca aveți nelămuriri, daca nu vă puteți decide asupra unor produse sau nu știți care este soluția la problema părului dvs., puteți să ne scrieți oricând la comenzi@haircare.ro.

Testimoniale clienți

Mădălina

Produse de calitate, prețuri bune, personalul este foarte amabil și livrarea este rapidă. Recomand!

Andreea Goia

Sunt multumiță de produse și au fost tot timpul serioși în privința livrarii și a prețurilor.

Irina Popa

Livrare rapidă, produsele ambalate foarte bine pentru a ajunge în perfectă stare, sigur voi reveni.

Toni Vladu

Seriozitate, promptitudine, gamă variată de produse. 6 stele pentru comercializarea gamei mele preferate de vopsea de la Alfaparf!

Viorica Dobie

Extrem de mulțumită. Produse profesionale la prețuri bune, rapiditate în trimiterea coletelor, cooperanți. Recomand cu încredere.

Hai să devenim prieteni pe social media!