promotie keune

 

Scopul producatorului international Keune este sa aduca zambetul pe fata fiecarui client. Acelasi lucru ne dorim si noi prin lansarea promotiei.

 

 Expertiza Keune se bazeaza pe relatia apropiata si dorinta de a asculta si intelege cerintele clientilor, astfel incat sa ofere intotdeauna solutii de calitate.

 

Produsele profesionale pentru ingrijirea parului Keune sunt recunoscute la nivel international si sunt foarte apreciate in Romania.  Acestea sunt disponibile de curand  si online, pe magazinul www.haircare.ro.

 

 Promotia Keune 2+1 gratuit consta in lansarea a cinci pachete cu cate trei produse fiecare, dintre care unul este oferit cadou si se desfasoara exclusiv pe magazinul nostru online  in perioada 15- 31 iulie 2016, in limita stocului disponibil .

Cele cinci pachete au fost alese in functie de cele mai apreciate si vandute produse Keune . 

 

 

 

keune promo

 

 KEUNE-PROMO

 

KEUNE

 

Nu uitati ca va puteti bucura de aceasta oportunitate pe magazinul nostru online exclusiv in perioada 15 – 31 iulie 2016, in limita stocului disponibil.

Daca vreti sa descoperiti produsele Keune, va puteti convinge de calitatea lor pe www.haircare.ro, unde gasiti intreaga gama de produse profesionale, atat pentru femei cat si pentru barbati.

Regulile promotiei

SECTIUNEA 1.

ORGANIZATORUL 1.1. Organizator al promotiei  Keune 2+1  este SC Hugo Invest SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3243/2007, CUI RO21112350, cu sediul social în Calea Rahovei, 266-268, Corp 3, Parter, Camera 17B, Sector 5, Bucuresti.
Decizia de derulare a promotiei online, conform regulilor stabilite prin prezentul Regulament, este finala si obligatorie pentru participanti.

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE

Campania online se va desfasura pe pagina de facebook a magazinului www.haircare.ro -https://www.facebook.com/haircareoficial/ si pe magazinul online www.haircare.ro

SECTIUNEA 3. DURATA Promotiei

Promotia va fi lansata la data de 15 iulie 2016 si se va desfasura pana la data de 31 iulie 2016inclusiv (pana la ora 00:00), pe teritoriul Romaniei, in limita stocului disponibil. Promotial se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. 

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE. CONDITII DE PARTICIPARE. MECANISMUL CONCURSULUI

La aceasta promotie online pot participa persoane fizice PESTE 18 ani cu cetatenie romana, care se identifica cu BI/CI din Romania.