Produsele Oro del Marocco sunt considerate "aur lichid" de catre maroccani pentru uleiul de argan certificat organic care il contin.
Acestea au ca 
actiune principala anti-imbatranirea firului de par. In acest fel parul devine mai suplu, moale, plin de volum facilitand pieptanarea. 
Produsele Oro del Marocco confera rezistenta, elasticitate si stralucire.

 

Uleiul tratament de hidratare de la Oro del Marocco regenereaza parul printr-un tratament cu o combinatie unica care imbina proprietatile restructurante ale uleiului de Argan si calitatile protectoare ale uleiului din seminte de in.

Crema modelatoare nu contine parabeni si asigura parului definire, stralucire si are efect anti-electrizare.

Vopseaua de par permananeta Oro del Marocco este foarte apreciata de clienti de pretutindeni. 

Masca reechilibranta par vopsit cu argila alba este una din cele mai bine cotate tratamente pentru parul deteriorat. Restabileste instant valoarea fiziologica a Ph-ului, neutralizeaza actiunea de alcalinizare produsa de crema coloranta si uniformizeaza culoarea pe lungimi.

Ceara modelatoare, masca hidratanta cu ulei de Argan si tratamentul sub forma de spray Oro del Marocco, sunt doar cateva din cele mai interesante produse care apartin acestui producator. 

Ingredientele principale din produse sunt: uleiul de argan, uleiul de in, uleiul de samburi de struguri si uleiul de masline. 

Asteptam cu interes si parerea voastra despre minunatele produse. 

Spor la cumparaturi!

#orodelmarocco