Produsele profesionale pentru barbati Dear Barber s-au ridicat la standardele exigente cerute de aristrocratia britanica

Ele sunt concepute in asa fel incat sa ofere cele mai inalte calitati profesionale, dar sa si reprezinte o incantare pentru ochi, respectand nivelul elitist cerut de inalta societate.

Dear Barber este combinatia perfecta dintre traditionalismul barbierilor de odinioara si performanta secolului XXI.
dear barber- foto credit - www.facebook.com/www.dearbarber.ro

Propietatile de neegalat ale produselor stau in alegerea ingredientelor, acestea avand un grad de puritate farmaceutica, fiind selectate numai din surse cu inalte certificari de calitate si control.
Raportul calitate -pret este bun si parerile consumatorilor din intreaga lume este una pozitiva.
Aceste aspecte fac o diferentiere neta fata de restul produselor similare de pe piata.

Dear Barber este o alternativa sofisticata pentru consumatori. Produsele profesionale se adreseaza tuturor tipurilor de par si calitatea lor este garantata.

dear barber

- foto credit - www.facebook.com/www.dearbarber.ro

Unul din cele mai apreciate produse din gama este uleiul de barbierit.  Are un efect linistitor si nutritiv pentru piele, permitand un barbierit de exceptie, facilitand alunecarea lamei fara a lasa senzatie de gras tenului. 
In zona de styling va recomandam pomada pentru par ondulat. Este foarte apreciata de clientii nostri. Gasiti disponibile si pomada cu fixare flexibila sau puternica sau pomada de finisare.
Samponul si balsamul pentru par au o aroma minunata. Ele confera volum natural si flexibilitate parului.
Cand vine vorba de cadouri puteti opta pentru colectiile Dear Barber. Cele 7 variante sunt special concepute pentru a fi daruite. 

Ne bucuram ca va putem pune la dispozitie un brand atat de valoros ca Dear Barber. 
Traditia nu se schimba niciodata, evolueaza!